We bieden een breed scala aan hulp om u te helpen in elke fase van uw bedrijf, van idee tot realiteit.

Legaal adres / Doorsturen van post

Als uw bedrijf nog niet volledig operationeel is of als u simpelweg geen fysieke aanwezigheid ter plaatse nodig heeft, bieden we een virtueel adres voor uw bedrijf aan tegen een vaste en redelijke vergoeding. Post en telefoon doorsturen is mogelijk. Als uw bedrijf een wettelijk adres nodig heeft voor registratiedoeleinden, wat wettelijk verplicht is, kunnen wij dat voor een vast, maandelijks bedrag verstrekken.

Nominaal Directeur

Terwijl uw nieuw opgerichte of overgenomen onderneming niet volledig functioneel is, is het mogelijk om de diensten van nominee-directeur te laten vervullen voor een vast maandelijks bedrag. Nominee-directeuren zullen u helpen om uw bedrijf op afstand te besturen en zo snel mogelijk economische activiteiten te starten.

Bankrekeningen

Wij bieden consultaties aan onze klanten met betrekking tot vereisten die worden opgelegd door lokale banken en overheidsinstellingen met betrekking tot het openen van bankrekeningen.

Hulp bij het verkrijgen van de benodigde certificaten

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste instelling om contact op te nemen en ook helpen bij het indienen van aanvragen voor certificaten en vergunningen.

Vertegenwoordiging tijdens onderhandelingen

Wij kunnen u helpen de taalbarrière tijdens vergaderingen te vermijden door belangen van klanten te vertegenwoordigen tijdens onderhandelingen met zakenpartners of overheidsinstanties. Onze klanten kunnen hun interesse ver weg najagen, verschillende zakelijke transacties afronden via een volmacht en de nodige informatie in begrijpelijke taal ontvangen.

Controle van partnerbetrouwbaarheid

Voordat u een zakelijk partnerschap aangaat, is het belangrijk om te controleren of u uw zakenpartner kunt vertrouwen. We kunnen de evaluatie van de basis-economische informatie van een bedrijf (registratiedatum, eigendom, activiteiten, grote aannemers, belastingaangelegenheden enz.) nagaan, informatie verstrekken over mogelijke criminele componenten in activiteiten van een bedrijf en individuele persoonlijkheidskenmerken van bepaalde personen. We hebben talloze connecties over zakendoen in Litouwen en dat maakt onze zakelijke ondersteuningsservice de beste die er is.

Verzekering

U weet dat elk bedrijf met verschillende risico's wordt geconfronteerd. Er kunnen bijvoorbeeld werknemers gewond raken bij werk-gerelateerde ongevallen, goederen kunnen tijdens het transport verloren gaan; er kan brand op kantoor zijn, enzovoort. In al deze situaties is het volledige verlies voor rekening van de zakenman of de eigenaar. Maar tegenwoordig wordt het risico van verlies of schade niet volledig gedragen door de eigenaar. De verzekering biedt bescherming tegen verliezen die het risico van het bedrijf vormen voor een nominale vergoeding genaamd premie. Met andere woorden, het helpt het bedrijf verliezen te recupereren die kunnen ontstaan als gevolg van verschillende gebeurtenissen die zich in de loop van het bedrijf voordoen, in hun geheel of gedeeltelijk afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste verzekering, evenals een verzekeringsaanbieder in Litouwen.

Onroerend goed zoeken

Het kopen van onroerend goed is meestal een waardevolle investering, daarom heeft het een nauwkeurige analyse en kennis van de lokale vastgoedmarkt nodig. Wij bieden een onroerend-goed- zoekservice voor klanten, geïnteresseerd in beleggen in onroerend goed in Litouwen. We kunnen u ook helpen bij het vinden en huren van kantoorruimtes of commerciële ruimten.

Bedrijfsondersteuning