Over ons

Wij zijn een succesvol bedrijf dat zakelijke diensten verleent en hulp biedt aan diegenen die van plan zijn een succesvol bedrijf in Litouwen op te starten.

1

Als u van plan bent om de Litouwse markt vroeger of later te betreden, kunnen wij professionele vertegenwoordigingsdiensten verlenen.

We zorgen ervoor dat één locatie alle essentiële services biedt die nodig zijn om een ​​bedrijf te starten en het met succes te ontwikkelen.

Het belangrijkste waarmee wij onze klanten helpen, is tijd en geld besparen. Elke klant is belangrijk voor ons, ongeacht de omvang, omzet of strekking van het bedrijf.

Icon

Klant eerst

We nemen de juiste beslissingen en weten precies wat onze klanten willen. We streven ernaar competent te werken en ons verantwoordelijk te voelen voor de beslissingen die we nemen.

Icon

Verbetering

We zijn constant aan het leren en ontwikkelen om nieuwe oplossingen te vinden en toe te passen in ons werk.

Icon

Betrouwbare mensen in teamverband

De wens en het vermogen om diensten van de hoogste kwaliteit te leveren en om beslissingen te nemen die zowel de verwachtingen van klanten als de kansen van concurrenten overtreffen.

Werk met ons!

Wat We Doen?

We bieden een breed scala aan diensten, praktische begeleiding en creatieve oplossingen die helpen bij het opgroeien van uw bedrijf.

Zakelijke vestiging

Om te beslissen over het opzetten van een bedrijf, moet u eerst beslissen welk type bedrijf het meest geschikt is voor uw doeleinden.

Bedrijfsbeheer

Veel buitenlandse klanten vragen ons om te zorgen voor het administratieve proces van de bedrijven die we voor hen opzetten.

Bedrijfsondersteuning

We bieden een breed scala aan hulp om u te helpen in elke fase van uw bedrijf, van idee tot realiteit.

Boekhouding diensten

Hoogwaardige boekhouding biedt transparantie voor bedrijven en geeft kaderleden de mogelijkheid om een duidelijk beeld te krijgen van de financiële positie van het bedrijf.

Veiligheid en gezondheid in de werkomgeving

Professioneel toezicht op de arbeidsveiligheid vanaf de voorbereiding van het originele document tot de uitvoering van arbeidsveiligheids- en gezondheidsdiensten.

VCA/VCU - NEN 4400

Ons bedrijf helpt bij het voorbereiden en organiseren van VCA / VCU en NEN-audits in Litouwen.

A1 formulieren

Deze formulier is een bewijzen dat uw werknemers sociale bijdragen betalen in een ander EU-land - als u een gedetacheerde werknemer bent of werkt in verschillende landen tegelijk.

Aanvullende diensten

Rekening houdend met de behoeften van onze klanten, bieden wij ook andere aanvullende diensten.

Video "Wat We Doen" ?

Play

Nieuws

Advance payment and deposit money peculiarities

Every business is likely to encounter money or advance payments. Spending money as one of the means of securing the obligations provides additional guarantees or obligations to the parties to th...

read more

Real estate market in Lithuania

If you decided to start business in Lithuania, in most cases you need to take care of finding office.

Nowadays there is a huge supply of offices, no exception is real estate market in Lith...

read more

Payroll in Lithuania

According to Statistics Lithuania, the average monthly net wage (after taxes) per year (first quarter of 2018, compared with the first quarter of 2017) grew in all counties - from 6.3% in Taurag...

read more