Of u nu op zoek bent naar slechts één werknemer of dat u over volledig personeel moet beschikken, wij kunnen u helpen. De personeelsselectie is beschikbaar voor iedereen die moeilijkheden ondervindt bij het werven van personeel. Onze zoektocht naar personeel omvat open search en selectie (wanneer een vacature wordt gepubliceerd) en een zoektocht naar een potentiële medewerker in onze database of via contactpersonen van consultants in de markt.


Betrouwbaar zoeken en selecteren van personeel uit Litouwen voor ons, u kunt op dat moment andere belangrijke taken uitvoeren. Wij garanderen een succesvolle selectie van de medewerker en een adequate vertegenwoordiging van uw bedrijf op de arbeidsmarkt.

Wanneer we monsters nemen, realiseren we ons dat het werven van een nieuwe medewerker een grote investering voor het bedrijf is. Daarom onderzoeken we eerst zorgvuldig de behoeften van onze klanten en bieden we de meest effectieve zoek- en selectiemethoden om u te helpen de meest geschikte kandidaat te vinden.


Indien u dat wenst, zullen onze consultants het hele zoek- en selectieproces van begin tot eind organiseren of zullen ze zich alleen in een bepaalde fase van het personeelsselectieproces begeven.